Gratis SEO Analyse

 • 1

  UDFYLD FORMULAREN

  Alt hvad vi behøver for at lave en komplet SEO analyse, er din hjemmesides adresse (url), samt den email adresse som du ønsker resultatet sendt til.

 • 2

  LAD SYSTEMET ARBEJDE

  Vi tjekker din hjemmesides SEO status og potentiale i forhold til tekst på siden, links til hjemmesiden, brugervenlighed, din sides ydeevne og sikkerhed.

 • 3

  VI SENDER DIG RESULTATET

  Når SEO analysen er klar, sender vi den til dig med det samme, så du får et overblik over din aktuelle SEO status, og hvilke tiltag der bør gøres.

SEO Analyse

Vil du have topplaceringer på Google? Så er det vigtigt at du kender alle forudsætningerne for de eftertragtede placeringer i top tre på Google. Den viden får du bl.a. med vores gratis SEO analyse.

En gratis SEO analyse fra Click Marketing vil synliggøre de parametre og udfordringer din hjemmeside har, for at få topplaceringer Google og andre søgemaskiner. Søgemaskiner som eks. Google vurderer din hjemmeside ud fra flere hundrede kriterier i en sammensat algoritme, når de skal afgøre, hvilke placeringer din hjemmeside skal have på dine forskellige søgeord.

Derfor tager vores SEO analyse udgangspunkt i hvilke parametre du kan justere på, for at få bedre placeringer i søgemaskinerne, og måske at komme nr. 1 på Google i søgeresultaterne. En komplet SEO analyse er omfattende, og tager flere timer at udarbejde. Derfor er vores gratis SEO analyse, en komprimeret version, som kan hjælpe dig med at forstå hvilke udfordringer din hjemmeside har overordnet set.

SEO tekster

Får du ikke nok henvendelser fra din hjemmeside ? Sælger du ikke nok i din webshop ? Så skyldes det nok at du mangler topplaceringer i Google!
Lad os skrive dine SEO tekster, så du får mere synlighed, salg og omsætning!

SEO Tekster